MetaMask Wallet 2023 [Kaikki Mitä Sinun Tarvitsee Tietää Juuri nyt] (2023)

MetaMask wallet on suunniteltu tarjoamaan helpompi pääsy Ethereum-tunnuksiin sovelluksia rakennettaessa. Tämä tarkoittaa, että sinulla voi olla kryptovaluuttasi salauksen valuutanvaihdossa ja linkittää tilisi MetaMask-lompakkoon. Tällä tavoin voit siirtää rahaa kirjautumatta kauppatilillesi.

Nykyään MetaMask-lompakko toimii useimpien suurten kryptovaluutanvaihtojen kanssa. Monet käyttävät sitä, koska se on paljon turvallisempi tapa siirtää sen kryptovaluutat.

Tätä on tarkasteltava tarkemmin tässä artikkelissa, jotta osaat hyödyntää MetaMask wallet tarjoamia ominaisuuksia.

Mene Suoraan Osioon:

 1. Miksi sinun kannattaa käyttää MetaMask walletia
 2. Parhaat paikat ostaa Ethereumia
 3. Mikä MetaMask Wallet on?
 4. Miten MetaMask Wallet toimii
 5. Näin otat MetaMask Walletin käyttöön
 6. MetaMask Wallet asiakaspalvelu
 7. MetaMask Wallet vs. muut walletit
 8. Plussat ja miinukset
 9. Yhteenveto
 10. Usein kysytyt kysymykset

Miksi sinun kannattaa käyttää MetaMask walletia

Erittäin luotettava verkkoselaimen laajennuksena toimiva Ethereum wallet

Mahdollistaa Ethereumin säilyttämisen ja maksutapahtumien tekemisen nettiselaimessa

Pystyt luomaan MetaMaskissa omia ERC20 tokeneita

Erinomainen ja turvallinen ohjelmistolompakko

Parhaat paikat ostaa Ethereumia

Ethereumin arvo on vuonna 2021 noussut hurjasti. Tämä saattaa johtua osaksi Bitcoinin arvon jyrkästä noususta, mutta ei voida kieltää etteikö Ethereum olisi ehdottomasti varteenotettava kryptovaluutta. Ja nyt kun Bitcoinin hinta hipoo pilviä, monet sijoittajat kääntävät katseensa tähän suurimpaan altcoiniin. Koska pankit eivät edelleenkään tarjoa kryptovaluuttoja, niiden sijaan suosittelemme sijoittamista internetin luotettavissa kaupankäyntipalveluissa, jotka mahdollistavat sijoittamisen ilman ylimääräisiä maksuja tai hankalia välikäsiä. Netin kaupankäyntipalvelut tarjoavat laajemmin ja laadukkaammin palveluita huomattavasti halvemmalla, joten pelaamalla korttisi oikein, sijoittamisesta saamasi tuotot voivat olla alustasta riippuen paljon suuremmat.

 1. Bitstamp – Upea kryptovaluuttaalusta, jossa voit ostaa suoraan työpöydältä tai mobiililaitteelta
 2. OKX – Helppokäyttöinen ja säännelty kryptovaluuttojen kaupankäyntialusta, jossa voit ostaa ja spekuloida kryptovaluuttojen hinnalla.
 3. Libertex – Hyvä CFD -kaupankäyntialusta kryptovaluuttojen ostamiseen, erikoistuu spekulointiin.
 4. Crypto.com – Markkinoiden suurimpiin kuuluva kryptopörssi, jonka kautta kryptovaluuttaa ostaessasi omistat kyseiset kryptot

CFD-kaupankäynti vaatii jo hieman tietotaitoa, joten siihen erikoistuvat alustat, kuten Libertex ei välttämättä ole parhaita vaihtoehtoja, jos olet vasta aloittamassa kryptosijoittamista. Esimerkiksi OKX taas sopii kaikenlaisille sijoittajille, aloittelijoista kokeneisiin treidaajiin.

Kaupankäyntialustoilla on tottakai myös omat kännykkäsovellukset, joissa kryptosalkkusi kulkee mukanasi joka päivä. Edellä mainitut alustat panostavat kryptojesi, sekä sinun tietojesi turvallisuuteen aivan eri tasolla kuin pankit, sillä ne tunnistavat kryptojen houkuttelevan apajille paljon hakkereita. Esimerkiksi OKX vahvistaa kaikki rahansiirrot SSL-teknologialla. Ja kun olet hankkinut Bitcoinia, voit siirtää ne turvaan walletiin, joista DREP wallet on yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista nimistä.

Mikä blockchain wallet on?

Blockchain wallet on kryptovaluutan säilytys- ja vaihtoalusta, joka tarjoaa myös paljon tutkimustietoa kryptovaluutoista esimerkiksi kaavioiden ja raporttien avulla. Tänä päivänä Blockchain wallet on yksi markkinoiden suurimmista ja luotetuimmista kryptolompakkotyypeistä ja sillä oli vuoden 2020 loppuun mennessä käyttäjiä yli 63 miljoonan henkilön edestä maailmanlaajuisesti. Blockchain walletin suosio perustuu nimenomaan sen taustalla olevaan lohkoketjuteknologiaan. Vuonna 2020 lohkoketjumarkkinat kokonaisuudessaan olivat noin 3 miljoonan dollarin arvoiset.

Blockchain walletia pidetään markkinoiden yhtenä turvallisimpana kryptolompakkona. Tätä tukee se, että kyseessä on niin sanottu “kylmävarasto”-lompakko, eli laitteistolompakko. Tämä tarkoittaa sitä, että Blockchain toimii internetin ulkopuolisella kovalevyllä tai laitteistolla, mikä tekee siitä huomattavasti vaikeamman hakkeroida kuin ohjelmistolompakot, jotka toimivat internetissä. Mutta kun on kyse kryptovaluutoista, kannattaa aina muistaa, että hakkeroinnin mahdollisuus on olemassa.

Mikä MetaMask Wallet on?

MetaMask on vuonna 2016 markkinoille tuotu lohkoketjuteknologiaan perustuva ohjelmistoyritys ja ohjelmistolompakko. Se keskittyy erityisesti Ethereum-pohjaisiin sovelluksiin, työkaluihin ja infrastruktuuriin, sekä tietenkin Ethereum-pohjaisiin kryptovaluuttoihin. MetaMask wallet onkin näin ollen moniin muihin kryptolompakoihin verrattuna huomattavasti monikäyttöisempi ja sisältää paljon enemmän ominaisuuksia, joilla saat Ethereumista irti kirjaimellisesti kaiken. Kolme ensimmäistä vuotta MetaMask oli saatavana vain pöytäkoneelle nettiselaimen laajennuksena, ja ainoastaan Google Chromeen tai Firefoxiin. Tästä huolimatta sen suosio kasvoi eksponentiaalisesti alusta alken. Tässä lista MetaMaskin ominaisuuksista:

 • Voit säilyttää Ethereumia MetaMask walletissa
 • Voit lähettää ja vastaanottaa Ethereumia ja Ethereum-pohjaisia kryptovaluuttoja
 • Pystyt hallitsemaan tiliavaimia
 • Pystyt muodostamaan yhteyden hajautettuihin sovelluksiin

MetaMaskin suosio oli loppujen lopuksi niin suurta, että se aiheutti ongelmia esimerkiksi Googlen Chrome-kaupoille (Google Play ja Chrome Web Store). Suurimmat ongelmat liittyivät tottakai haittaohjelmiin, jotka usein esittivät MetaMaskia ja näin pyrkivät huijaamaan Google-kaupoista MetaMask-sovellusta hakevat lataamaan oma haittaohjelmansa. Googlen puolelta asiaan pyrittiin puuttumaan poistamalla näitä haittaohjelmia mahdollisimman nopeasti. Mutta nopeus ei aina ole valttia, ja vuoden 2020 alussa Google Playsta poistettiin vahingossa aito MetaMaskin betaversio. Se saatiin onneksi palautettua vain viikon jälkeen.

MetaMask Wallet 2023 [Kaikki Mitä Sinun Tarvitsee Tietää Juuri nyt] (1)

Vuosi 2020 toi kuitenkin mukanaan muitakin ongelmia MetaMaskille, kuin haittaohjelmat Google-kaupoissa. Turvallisuusyhtiö Least Authority teki tarkastuksen MetaMaskin ohjelmistoihin ja löysi niistä useita poikkeamia. Suurimmat ongelmat löydettiin kuitenkin laajennusjärjestelmästä, jota ei oltu onneksi otettu vielä edes tuotantoon. Poikkeamat ja löydetyt viat eivät kuitenkaan pysyneet alan asiantuntijoilta piilossa, ja MetaMaskia onkin viime aikoina kritisoitu sen turvallisuuspuutteista. Koska kyseessä on niin sanottu ‘lämmin varasto’, eli ohjelmistolompakko, sen hallitsemiin henkilötietoihin ja käyttäjien yksityisyyteen on helpompi päästä käsiksi kuin jos kyseessä olisi laitteistolompakko.

Kritiikistä huolimatta MetaMaskia pidetään yhtenä markkinoiden parhaimpana kryptovaluuttojen wallet-vaihtoehtona. Ja syyskuussa 2020 MetaMask toi vihdoin markkinoille mobiilisovelluksen. Se oli suunnattu sekä Android-, että iOS-laitteille ja toi MetaMask walletin suuremman yleisön tietoisuuteen. Ei siis ole yllätys, että syyskuusta 2020 alkaen MetaMask walletille ja sen selainlaajennukselle kerääntyi jopa 400 000 käyttäjää. Vuoden 2021 alussa käyttäjiä oli jo yli miljoona.

Bitstamp

Arviomme

osta krypto

✔️

Suuri valikoima

✔️

VÄHIMMÄISTALLETUS

200 USD

Bitstamp TARJOAA TÄMÄN:

Suosittu krypto-alusta, jossa on laaja valikoima kryptovaluuttoja. Sisältää Bitcoinin ja Ethereumin.

{“@context”:”https://schema.org”,”@type”:”Product”, “image”:”https://sijoitusrahastot.org/wp-content/uploads/2022/04/Bitstamp-logo-floating-bar.png”, “name”:”Bitstamp”, “review”:[ { “@type”:”Review”, “reviewRating”:{ “@type”:”Rating”, “ratingValue”:”5″ }, “name”:”sijoitusrahastot.org”, “author”:{ “@type”:”Person”, “name”:”sijoitusrahastot.org” }, “datePublished”:”2021-03-11T22:56:44″, “reviewBody”:”Bitstamp”, “publisher”:{ “@type”:”Organization”, “name”:”sijoitusrahastot.org” } } ]}

Kryptovaluutat ovat erittäin epävakaita sääntelemättömiä sijoituskohteita. Ei EU:n sijoittajansuojaa.

(Video) VIIKON UTILAISET UUTISET - 37 | Salaperäinen | Universumi | UFOt | Paranormaalia

Miten MetaMask Wallet toimii

MetaMask wallet haluaa tuoda Ethereumin sekä kryptovaluuttana, että lohkoketjuprojektina lähemmäs meitä peruskuluttajia. Olit sitten sijoittaja, tai sovellusten ja tokeneiden Ethereumin verkkoon perustamisesta kiinnostunut tapaus, MetaMask on se hiekkalaatikko, missä sinulla on tilaa leikkiä. MetaMask walletissa voit esimerkiksi säilyttää kryptovaluuttaa, käydä kauppaa Ethereumilla sekä hallita digitaalisia varojasi. MetaMask wallet tekee tästä kaikesta mahdollista turvallisen ja monipuolisen ohjelmistonsa avulla, joka on saatavana sekä mobiilisovelluksena, että verkkoselaimesi lisäosana Chromeen tai Firefoxiin. Lohkoketjuille ominaiseen tapaan MetaMask wallet myös varmistaa, että kaikki sinne laittamasi tieto on täysin sinun hallinnassasi, ja vain sinä päätät, kenellä on pääsy näihin tietoihin.

MetaMask Wallet 2023 [Kaikki Mitä Sinun Tarvitsee Tietää Juuri nyt] (3)

Turvallisuus

MetaMask wallet lupaa käyttäjilleen ja heidän varoilleen korkealaatuista turvaa, ja tässä sitä komppaavat usein myös ohjelmiston käyttäjät. Kuulostaa huikealta, mutta onko se vain sanahelinää? Luultavasti ei, sillä MetaMask panostaa käyttäjiensä turvallisuuden takaamiseen erilaisilla tiliavaimilla ja salasanoilla. Tämän lisäksi MetaMask wallet käyttää esimerkiksi HD-varmuuskopiointiasetuksia ohjelmistonsa tukipilarina, sekä työllistää kehittäjien yhteisöä, joka päivittää lohkoketjun avointa lähdekoodia jatkuvasti.

Täytyy kuitenkin mainita, että MetaMask wallet on niin sanottu “lämmin varasto”, eli ohjelmistolompakko. Tämä tarkoittaa, että sen ohjelmiston alustana toimii internet laitteistolompakon lohkoketjun tai ulkoisen kovalevyn sijasta, mikä tekee siitä kylmävarastoja haavoittuvamman. Mutta kuten edeltä huomataan, tämä ei ole mennyt MetaMask wallet -tiimiltä ohi, ja asiakkaiden varojen turvallisuus taataan monella eri keinolla. Muista kuitenkin, että kun on kyse kryptovaluutoista, koskaan ei voi olla satavarma, että systeemit pysyvät kasassa. Hakkerit ovat väsymättömiä, ja esimerkiksi MetaMaskin kohdalla monia asiantuntijoita huolettavat erityisesti tietojenkeruuhyökkäykset.

Design ja ominaisuudet

MetaMask walletin sivusto sekä mobiilisovellus on hyvin käyttäjäystävällinen ja selkeä, mikä on myös omiaan lisäämään sen turvallisuutta, koska mahdollisuutesi mokailla vähenevät. MetaMask wallet on tehty toimimaan kaikilla laitteilla, ja ohjelmiston kehittäjät ovat halunneet tarjota käyttäjille kaiken mahdollisen tiedon mahdollisimman helposti ja läpinäkyvästi. MetaMask walletin käytön mukavuutta lisää sen miellyttävä värimaailma, sekä tottakai navigoinnin helppous. Eikä siitäkään ole haittaa, että sen käyttöliittymä on helposti ymmärrettävä.

(Video) IHMISYÖN HIDDEN HISTORIA - (UnchartedX) Ben Van Kerkwyk #Historia

Miellyttävän designin lisäksi MetaMask wallet tarjoaa myös laajan kavalkaadin erilaisia ominaisuuksia. Kryptovaluuttojen turvallisen säilytyksen lisäksi voit käydä kauppaa Ethereumilla, sekä Ethereum-pohjaisilla kryptovauutoilla, sekä jopa luoda omia ERC20 tokeneita Ethereum-alustalle. MetaMask walletin kautta saat myös helposti muodostettua yhteyden Ethereumin lohkoketjussa oleviin hajautettuihin sovelluksiin, joten kyseessä on erittäin monipuolinen kryptovaluuttojen lompakko.

MetaMask Wallet 2023 [Kaikki Mitä Sinun Tarvitsee Tietää Juuri nyt] (4)

Tuetut kryptovaluutat

MetaMask wallet eroaa monista muista walleteista siinä, että se tukee ainoastaan Ethereumia ja sen alustalle perustettuja altcoineja. Tällaisiin altcoineihin kuuluvat esimerkiksi Ethereumin omat tokenit, ERC20 ja Ethereum Classic, sekä esimerkiksi USD Coin. Muista aina tarkistaa, mitä kryptovaluuttoja mikäkin wallet ottaa vastaan ennen kuin lähetät kryptoja, sillä monilla walleteilla tämä valikoima on suppea. Esimerkiksi jos lähetät Bitcoinia MetaMask walletiin, joka ei tue muita kuin Ethereum-pohjaisia kryptovaluuttoja, saatat menettää kyseiset Bitcoinit. Tässä lista kryptovaluutoista ja altcoineista, joita MetaMask walletin valikoimasta löytyy:

 • Ethereum
 • Ethereum Classic
 • USD Coin
 • Tether
 • ERC-20 tokenit

Näin otat MetaMask Walletin käyttöön

MetaMask walletin käyttöön ottaminen on todella helppoa ja nopeaa. Saat sen käyttöön lataamalla sovelluksen joko tietokoneelle, tai kännykkäsovelluksena seuraavin askelin.

Rekisteröidy

Saat MetaMask-ohjelman ladattua tietokoneellesi MetaMaskin sivuston oikean yläkulman ‘Download’ -painikkeesta tai lataamalla MetaMask wallet sovelluksen kännykkääsi joko Google Play-kaupasta tai Apple-kaupasta. Sen jälkeen avaat sovelluksen ja rekisteröidyt. Rekisteröityessä suosittelemme, että keksit vahvan salasanan.

MetaMask Wallet 2023 [Kaikki Mitä Sinun Tarvitsee Tietää Juuri nyt] (5)

Näin talletat rahaa

Samoin kuin rekisteröinti, myös rahan tallettaminen walletiin on erittäin helppoa. Sinun tarvitsee vain valita sovelluksessa ‘Add funds’ ja kirjata haluamasi summa, sekä maksuväline, jolta raha veloitetaan. Voit siirtää MetaMaskiin rahaa esimerkiksi suoraan luottokortilta, tai esimerkiksi Apple Payn kautta.

Näin käytät MetaMask walletia

MetaMask wallet on huikean monipuolinen wallet Ethereumille ja kaikille sen alustalle luoduille altcoineille: voit säilyttää varojasi turvallisesti ja luoda yhteyden alustan hajautettuihin sovelluksiin. Voit lisäksi vaihtaa lähettää ja vastaanottaa Ethereumia, sekä luoda omia ERC-20 tokeneita. Tämä vaatii tottakai koodaamisosaamista ja muutenkin tietotaitoa kryptovaluuttoihin liittyen, mutta se tuo kuvioon mukaan erinomaisen ekstraominaisuuden. Osta, myy, säilytä kryptoja, ja “tienaa” ylimääräistä luomalla omia ERC-20 tokeneita. Mitä muuta voisi kryptolompakolta toivoa?

MetaMask Wallet 2023 [Kaikki Mitä Sinun Tarvitsee Tietää Juuri nyt] (6)

MetaMask Wallet asiakaspalvelu

MetaMask wallet on suunnattu erityisesti Ethereum-projektista kiinnostuneille käyttäjille. Se on lisäksi kryptokaupankäynnin ohjelmisto, joten on tärkeää, että sivustolla on myös toimiva tuki ja asiakaspalvelu. Tässä kohtaa kannattaa muistaa, että todella harvalla kryptovaluuttalompakoita tarjoavalla palvelulla on asiakaspalvelua lainkaan, joten varmista aina asian laita kyseisen palvelun nettisivuilta. MetaMask wallet ei ole tässä millään tavalla poikkeus, sillä se tarjoaa sivustollaan ainoastaan yhteyden omaan yhteisöönsä, jolle voit esittää kysymyksesi. Toisaalta kryptoyhteisöt ovat yleensä hyvin ystävällisiä ja auttavat mielellään.

Sivustolta löytyy myös Useimmin kysytyt kysymykset -osio, josta löydät vastaukset esimerkiksi kaikkiin yleisimpiin kysymyksiin, kuten tilin luomiseen ja varojen siirtämiseen liittyen. Jos et löydä haluamaasi vastausta sivustolta, voit kuitenkin olla yhteydessä MetaMaskin yhteisöön. Huomaa, että MetaMask wallet ei ole läsnä sosiaalisen median kanavilla, joten älä lähde sitä kautta ottamaan heihin yhteyttä, sillä tili ei ole virallinen. Lisäksi, jos löydät netistä MetaMask wallet puhelinnumeron, tiedät, että se on huijarinumero.

MetaMask Wallet vs. muut walletit

Blockchain walletLedger Nano S walletHardware walletElectrum walletExodus walletMycelium Wallet
Helppokäyttöinen
Turvallinen
Mobiilisovellus
Ohjelmisto
Laitteisto

Lisää kryptovaluuttojen lompakoita voit lukea artikkelistamme: Bitcoin Wallet.

Plussat ja miinukset

MetaMask wallet on luotu ennenkaikkea sellaisille treidaajille, joita kiinnostaa Ethereum-kryptovaluutan lisäksi Ethereum-projekti kokonaisuudessaan. Tämä tarkoittaa sen lohkoketjua, ja sen tuomia mahdollisuuksia esimerkiksi hajautettujen sovellusten ja älysopimusten saralla. MetaMask on sivustona ja sovelluksena erittäin nopea ja helppo käyttää, minkä lisäksi se voittaa varsinkin käyttäjäystävällisyydessään monet muut markkinoilla olevat walletit. Sen alusta tukee ainoastaan Ethereum-kryptovaluuttaa, sekä Ethereumin alustalle perustettuja altcoineja, kuten USD Coinia. Mitä Ethereumin treidaamiseen tulee, MetaMask wallet kokemuksia tukee koko homman nopeus ja tehokkuus, sillä alustalla on panostettu nimenomaan näihin kahteen tekijään sekä ohjelmiston käytön helppouteen.

MetaMask wallet kuitenkin häviää monille muille walleteille sen turvallisuudessa siinä, että se on ohjelmistolompakko, eli “lämmin varasto”. Tämä tarkoittaa monille heikompaa turvallisuutta. ‘Lämmin varasto’ tarkoittaa sitä, että alusta toimii internetissä, mikä tuo mukanaan paljon haavoittuvuutta. Tämän vuoksi MetaMask wallet on lisännyt alustalleen paljon ekstraturvallisuutta tuovia tekijöitä, kuten salausavaimia ja salasanoja. Eli kun luot lompakollesi vahvan salasanan, hakkeroinnin uhriksi joutuminen on hyvin epätodennäköistä.

Plussat

 • Erittäin nopea ja yksinkertainen käyttää
 • Tarjoaa monipuolisen alustan sekä Ethereumin säilytykseen, että sillä kaupankäyntiin
 • Mainio wallet niille, jotka haluavat saada samalla yhteyden Ethereum-verkon hajautettuihin sovelluksiin
 • Mahdollistaa omien ERC-20 tokeneiden tekemisen
 • Toimii hyvin yhteen OKX kaupankäyntipalvelun kanssa
 • Kännykkäsovellus helpottamaan päivittäistä treidaamista
 • Ylimääräisiä turvallisuusominaisuuksia

Miinukset

 • Häviää turvallisuudessa laitteistolompakoille
 • Ei asiakaspalvelua, vain FAQ

Yhteenveto

MetaMask wallet on yksi internetin pidetyimmistä ja mielenkiintoisimmista kryptovaluuttalompakkoista, joka on saatavana myös kännykkäsovelluksena. Sen kautta sinun on helppoa säilöä Ethereum-kryptovaluuttaa turvallisesti ja käydä sillä kauppaa. Lisäksi voit luoda omia tokeneita, saada pääsyn hajautettuihin sovelluksiin ja ostaa Ethereum-alustalle perustettuja altcoineja. Pääset käyttämään MetaMask walletia sen jälkeen kun olet ensin ostanut Ethereumia jollakin netin kaupankäyntialustalla. Me suosittelemme Ethereumin ostamiseen OKX, josta sinun on erittäin helppoa siirtää kryptosi MetaMask walletiin. Ulkonäöllisesti MetaMask wallet on erittäin käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen, minkä lisäksi sen kautta kaupankäynti Ethereumilla on erittäin nopeaa ja tehokasta.

 • Luo tili OKX kaupankäyntipalveluun ja osta Ethereumia
 • Siirrä ostamasi Ethereum MetaMask walletiin säilöön
 • Käy kauppaa Ethereumilla ja sen alustan altcoineilla MetaMask walletissasi
 • Säilö Ethereumisi turvallisesti MetaMask walletiisi
 • Treidaa helposti vaikka joka päivä kännykkäsovelluksen kautta
(Video) NOMISWAP DEX HAJAUTETTU VAIHTO PANCAKESWAPIN KORVAAMISEEN

MetaMask Wallet 2023 [Kaikki Mitä Sinun Tarvitsee Tietää Juuri nyt] (7)

Osta Krypto

Bitstamp

Arviomme

osta krypto

✔️

Suuri valikoima

✔️

VÄHIMMÄISTALLETUS

200 USD

Bitstamp TARJOAA TÄMÄN:

Suosittu krypto-alusta, jossa on laaja valikoima kryptovaluuttoja. Sisältää Bitcoinin ja Ethereumin.

{“@context”:”https://schema.org”,”@type”:”Product”, “image”:”https://sijoitusrahastot.org/wp-content/uploads/2022/04/Bitstamp-logo-floating-bar.png”, “name”:”Bitstamp”, “review”:[ { “@type”:”Review”, “reviewRating”:{ “@type”:”Rating”, “ratingValue”:”5″ }, “name”:”sijoitusrahastot.org”, “author”:{ “@type”:”Person”, “name”:”sijoitusrahastot.org” }, “datePublished”:”2021-03-11T22:56:44″, “reviewBody”:”Bitstamp”, “publisher”:{ “@type”:”Organization”, “name”:”sijoitusrahastot.org” } } ]}

Kryptovaluutat ovat erittäin epävakaita sääntelemättömiä sijoituskohteita. Ei EU:n sijoittajansuojaa.

Usein kysytyt kysymykset

{“@context”:”https://schema.org”,”@type”:”FAQPage”,”@id”:”https://sijoitusrahastot.org/metamask-wallet/”,”mainEntity”:[{“@type”:”Question”,”name”:”Onko MetaMask kryptovaluuttalompakko?”,”acceptedAnswer”:{“@type”:”Answer”,”text”:”<span style=\”font-weight: 400;\”>Kyllä, MetaMask on sekä kryptovaluutoille tarkoitettu wallet, että ohjelmisto, jonka kautta saat yhteyden Ethereum-alustan hajautettuihin sovelluksiin.</span>[<a href=\”https://sijoitusrahastot.org/metamask-wallet/\”>Lue MetaMask Wallet -oppaamme täältä</a>.]”}},{“@type”:”Question”,”name”:”Miten saan linkitettyä Ethereum walletin MetaMask walletiin?”,”acceptedAnswer”:{“@type”:”Answer”,”text”:”<span style=\”font-weight: 400;\”>Mene MetaMask walletissasi ‘Browser Extension’-valikkoon, valitse yhdistettävä wallet ja hyväksy ehdot. Sen jälkeen hyväksy yhdistäminen MetaMaskin popup-ikkunasta.</span>”}},{“@type”:”Question”,”name”:”Mitä kryptovaluuttoja MetaMask tukee?”,”acceptedAnswer”:{“@type”:”Answer”,”text”:”<span style=\”font-weight: 400;\”>MetaMask tukee Ethereumia ja kaikkia Ethereum-alustalla perustettuja altcoineja.</span>”}},{“@type”:”Question”,”name”:”Onko MetaMask blockchain wallet?”,”acceptedAnswer”:{“@type”:”Answer”,”text”:”<span style=\”font-weight: 400;\”>Kyllä, MetaMaskin ohjelmisto perustuu lohkoketjuun, eli blockchainiin.</span>”}},{“@type”:”Question”,”name”:”Miten siirrän varoja MetaMask wallet?”,”acceptedAnswer”:{“@type”:”Answer”,”text”:”<span style=\”font-weight: 400;\”>Voit tallettaa MetaMask walletiin varoja ‘Add funds’ -valikosta. Voit siirtää varoja joko luottokortilta, Apple Paysta tai toisesta kryptovaluuttalompakosta.</span>”}},{“@type”:”Question”,”name”:”Onko MetaMask wallet turvallinen?”,”acceptedAnswer”:{“@type”:”Answer”,”text”:”<span style=\”font-weight: 400;\”>Kyllä, MetaMask wallet ottaa omaisuutesi sekä tietojesi yksityisyyden vakavasti ja esimerkiksi vahvistaa lohkoketjuaan jatkuvasti.</span>”}},{“@type”:”Question”,”name”:”Miten luon uuden MetaMask walletin?”,”acceptedAnswer”:{“@type”:”Answer”,”text”:”<span style=\”font-weight: 400;\”>Luo uusi MetaMask wallet joko sivuston oikean yläkulman ‘Download’-painikkeesta tai lataa sovellus puhelimesi sovelluskaupasta.</span>”}},{“@type”:”Question”,”name”:”Voinko lisätä Etheriä MetaMask walletiini?”,”acceptedAnswer”:{“@type”:”Answer”,”text”:”<span style=\”font-weight: 400;\”>Kyllä voit, sillä se on Ethereum-alustalla luotu kryptovaluutta.</span>”}},{“@type”:”Question”,”name”:”Miten aktivoin MetaMask walletini?”,”acceptedAnswer”:{“@type”:”Answer”,”text”:”<span style=\”font-weight: 400;\”>Lataa MetaMask sovellus joko tietokoneelle tai kännykkään ja kirjaudu sisään.</span>”}}]}

Onko MetaMask kryptovaluuttalompakko?

Kyllä, MetaMask on sekä kryptovaluutoille tarkoitettu wallet, että ohjelmisto, jonka kautta saat yhteyden Ethereum-alustan hajautettuihin sovelluksiin.[Lue MetaMask Wallet -oppaamme täältä.]

Miten saan linkitettyä Ethereum walletin MetaMask walletiin?

Mene MetaMask walletissasi ‘Browser Extension’-valikkoon, valitse yhdistettävä wallet ja hyväksy ehdot. Sen jälkeen hyväksy yhdistäminen MetaMaskin popup-ikkunasta.

(Video) Into the Greyspine Mines | Critical Role: VOX MACHINA | Episode 2

Mitä kryptovaluuttoja MetaMask tukee?

MetaMask tukee Ethereumia ja kaikkia Ethereum-alustalla perustettuja altcoineja.

Onko MetaMask blockchain wallet?

Kyllä, MetaMaskin ohjelmisto perustuu lohkoketjuun, eli blockchainiin.

Miten siirrän varoja MetaMask wallet?

Voit tallettaa MetaMask walletiin varoja ‘Add funds’ -valikosta. Voit siirtää varoja joko luottokortilta, Apple Paysta tai toisesta kryptovaluuttalompakosta.

Onko MetaMask wallet turvallinen?

Kyllä, MetaMask wallet ottaa omaisuutesi sekä tietojesi yksityisyyden vakavasti ja esimerkiksi vahvistaa lohkoketjuaan jatkuvasti.

Miten luon uuden MetaMask walletin?

Luo uusi MetaMask wallet joko sivuston oikean yläkulman ‘Download’-painikkeesta tai lataa sovellus puhelimesi sovelluskaupasta.

Voinko lisätä Etheriä MetaMask walletiini?

Kyllä voit, sillä se on Ethereum-alustalla luotu kryptovaluutta.

Miten aktivoin MetaMask walletini?

Lataa MetaMask sovellus joko tietokoneelle tai kännykkään ja kirjaudu sisään.

(Video) David Godman - Buddha at the Gas Pump Interview

Videos

1. Arrival at Kraghammer | Critical Role: VOX MACHINA | Episode 1
(Geek & Sundry)
2. BIT token ilmaiseksi joka päivä! BitDAO kryptovaluuttojen ansaintaopas. Suurlähettiläsohjelma
(ПУТЬ БОГАЧА)
3. A Show of Scrutiny | Critical Role: THE MIGHTY NEIN | Episode 2
(Geek & Sundry)
4. Can electric ice cream change the World? - Edd China's Workshop Diaries 24
(Edd China)
5. ByVotes uusi ilmaistarjous Bybit Exchangesta nopeita tuloja
(ПУТЬ БОГАЧА)
6. MASTERCLASS - HOW TO BUILD THE PERFECT AQUASCAPE FOR CONTESTS - BY WORLD CHAMPION JOSH SIM
(Green Aqua)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lidia Grady

Last Updated: 01/16/2023

Views: 6583

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lidia Grady

Birthday: 1992-01-22

Address: Suite 493 356 Dale Fall, New Wanda, RI 52485

Phone: +29914464387516

Job: Customer Engineer

Hobby: Cryptography, Writing, Dowsing, Stand-up comedy, Calligraphy, Web surfing, Ghost hunting

Introduction: My name is Lidia Grady, I am a thankful, fine, glamorous, lucky, lively, pleasant, shiny person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.